Raquetes de neu a Boí Taüll

FOTOS

Aquest cap de setmana hem anat a la Vall de Boí a fer raquetes de neu, una disciplina que molts de nosaltres no havíem provat encara. Ha estat una sortida extraordinària, sobretot per als qui era el primer cop que ens calçàvem les raquetes. El temps també ens ha acompanyat, tan el dissabte com el diumenge, amb un sol esplèndid. Això sí, les temperatures eren rigoroses tal com s’escau en aquesta època de l’any. La neu de la zona de Boí Taül ens ha ofert diferents textures que ens ha fet gaudir de valent. Paisatges inoblidables i cims nivals ens han acompanyat tota l’estona. També cal agrair el guiatge que hem tingut dels membres del “Free Flocks, guies d’alta muntanya”. L’Òscar, el Moi i l’Àlex ens han donat tot el seu suport, fruit d’una gran experiència i preparació, i ens han alliçonat amb escreix de totes les dificultats que aquest esport pot comportar. Val a dir que les condicions d’avui eren immillorables i el risc mínim, sempre actuant amb seny, naturalment. Tots ells tenen una gran coneixença del terreny que trepitjàvem, per estar arrelats a la zona, i la seva vocació muntanyenca traspuava en totes les explicacions que hem rebut. Crec que tots, al final del dia, hem quedat  amb ganes de tornar-hi ben aviat.



2 Comments

  1. Joana i Joan

    Tal com ha deixat escrit el Ramon, l’experiència ha estat molt satisfactòria. El bon temps ens ha acompanyat els dos dies. Ens ho hem passat fantàstic i els guies han demostrat la seva serietat i coneixement del terreny. No es pot demanar més.

    Un cap de setmana collonut!

    Joan

  2. Hola a tots,

    Moltes gràcies de part de tot l’equip de Free Flocks, ens alegre molt que la sortida amb raquetes hagi estat una bona experiència per vosaltres i val a dir, que també per nosaltres.

    També felicitar-vos per la web i el vostre dinamisme, i dir-vos que al nostre bloc ja hem penjat la notícia de la sortida amb algunes fotos més.

    Apa doncs, moltes gràces i fins aviat.

Leave Comment